Vuokraa sauna Joensuusta

Vuokraa sauna Joensuusta! Saunan vuokraus Joensuun alueella. Hyvin varusteltu 4 henkilön peräkärrysauna, jossa 2 henkilöä mahtuu yöpymään. Ota sauna vuokralle!

Peräkärrysauna on kattavasti varusteltu tilaihme. Vuokrasaunassa on saunomisominaisuuksiltaan nautinnollisen hyvin toimivan saunan lisäksi aurinkopaneelit, 250 Ah akku, 12 voltin sähköjärjestelmä, LED-valot, säilytyslaatikko, jääkaappi, USB-lataus kännykälle ja muille laitteille sekä diesel-käyttöinen webasto majoituskäyttöön ja peseytymismahdollisuus.

Vuokrasaunassa mahtuu saunomaan 4 henkilöä sekä yöpymään 2 henkilöä.

Tämä näppärä sauna on suunnattu erityisesti Pohjois-Karjalan kauniissa maisemissa retkeileville metsästäjille, eräihmisille, kalastajille ja luonnossa liikkujille. Miehille ja naisille, jotka kulkevat (ja saunovat) omia polkujaan!

Vuokraa sauna peräkärry

Netissä olevasta varauskalenterista näet saunan kulloisenkin varaustilanteen.

Tervetuloa tutustumaan! Vuokraa sauna netistä ja nouda Joensuusta. Voit ottaa saunan vuokralle omalle porukalle (polttariporukalle, kaveriporukalle, työporukalle jne.), tai metsästysporukalle matkallasi luontoon kohti Suomen, Ruotsin tai Norjan mahtavia erämaita!

LisävarusteetVarustele saunaelämyksesi mukavammaksi

Sauna lämpimäksi?

Vuokraa peräkärrysauna Joensuusta

Selaa tästä kaikkia tuotteitamme:

OSTOKSILLE