Vuokrataan

Vuokraa peräkärrysauna Joensuusta. Vuokraa sauna netistä ja nouda Joensuusta. Myös toimituspalvelu haluamaasi kohteeseen (sovi etukäteen).

Järjestä : Uusin | Suosituin | Hinta

Peräkärrysauna vuokralle (4:n saunojan + 2:n yöpyjän)

Vuokraa hyvin varusteltu peräkärrysauna, johon mahtuu saunomaan 4 henkeä ja yöpymään 2 aikuista. Sopii erityisesti metsästäjille, marjastajille ja muille luonnossa liikkujille.

Saunan voi varata verkkokaupasta aikaisintaan seuraavalle vapaalle päivälle. Jos tarvitset saunan nopeammin, niin
soita tai jätä viesti saunamajurille (Mikko Raassina) ja tiedustele varaustilannetta, josko sauna sattuisi olemaan vapaa!

Huom. Talvikuukausina varauskalenteri on laitettu "jäihin" haastavien lumiolosuhteiden takia. Saunaa voi kuitenkin vuokrata talvisinkin ottamalla yhteyttä, soittamalla tai jättämällä viestin saunamajurille.

Saunan luovutus klo 11:00 alkaen ja palautus klo 12:00 mennessä palautuspäivänä. Lisää artikkelissamme vuokrattavan kohteen luovutus ja palautus.

Saunatilat 4 hengelle ja yöpaikka 2 hengelle

Tähän peräkärrysaunaan mahtuu saunomaan 4 henkeä ja yöpymään 2 aikuista. Tämän saunamallin on suunnitellut ja rakentanut kokenut suomalainen saunanrakentaja Saunamies Esa Pohjois-Karjalasta, Lieksasta. Sauna on Saunamies Metsänpoika™ mallin pohjalta kattavasti lisävarusteltu sauna, joka täyttää myös kokeneen ja hienostuneemmankin saunojan tarpeet.

Peräkärrysauna Metsänpoika lisävarusteilla

Saunamies Esalla on taitoa ja tietämystä rakentaa maailman parhaat saunat. Termit "löylyn laki" ja löylyohjattu ilmanvaihto eivät varmasti ole tälle saunavirtuoosille vieraita käsitteitä. Testaa itse ja vaikutu millainen on rentouttava saunaelämys luonnon keskellä. Tällöin pääset kokemaan aitiopaikalta minkälaiset löylyt peräkärrysauna tarjoaa! Saunamiehen saunat ovat tunnettuja niiden tarjoamista hapekkaista löylyistä.

Peräkärrysauna monitoimilauteet

Saunaan on asennettu kattava paketti lisävarusteita, jotta se palvelisi paremmin metsästäjiä, marjastajia ja luontoa rakastavia ihmisiä.

Saunamajuri Mikko on itse innokas linnustaja ja lisävarusteita suunniteltaessa on otettu huomioon etenkin metsästäjien ja luonnossaliikkujien tarpeet. Liikuteltava peräkärrysauna mahdollistaa nautinnollisen sauna- ja mökkikokemuksen juuri siellä, missä milloinkin liikut. Saat saunan mukaasi lempimaisemiesi äärelle ja voit nauttia löylyistä siellä missä itse parhaaksi näet, mukavuudesta tinkimättä.

Miltä kuulostaisi latvalinnustusmatka Lappiin, Ruotsiin tai Norjaan? Tässä mukava värkki perässä vedettäväksi, juuri sinne missä haluat yöpyä. Tarkista vielä vuokrausehdoista maat, jonne on listattu sallitut maat jonne vuokrattavan kohteen voi viedä.

Peräkärrysauna vuokralle

Tässä pikku saunamökissä on mahdollista myös yöpyä saunomisen lisäksi. Saunan monitoimilauteista saa muunnettua kätevästi punkat, joissa voi nukkua kaksi aikuista. Lisää tietoa peräkärrysaunan ominaisuuksista, monitoimilauteiden ja lisävarusteiden käytöstä, löytyy kattavasta ohjeartikkelistamme peräkärrysaunan käyttöohjeet.

Peräkärrysauna ja makuupussit

Saunan käyttöohjeista löytyy myös artikkelit, missä kerrotaan vaihe vaiheelta peräkärrysaunan asennus käyttövalmiiksi ja päinvastainen toimenpide peräkärrysaunan pakkaus kuljetuskuntoon.

Peräkärrysauna vuokralle

Mökki lämpimäksi webastolla

Peräkärrysauna on varustettu pienellä, mutta tehokkaalla venelämmittimellä, jonka voi säätää haluttuun tehoon 1-4 kW välillä. Sopivalla teholla ja puhallusnopeudella voit pitää mökin lämpimänä ja kuivana myös saunomisen ulkopuolella.

Peräkärrysauna venelämmitin

Polttoaineena toimii diesel ja polttoaineen kulutus on n. 0,12-0,514 litraa tunnissa. Venelämmitin toimi 12 V jännitteellä, ja sen kuluttama sähköteho on 10-62 W riippuen lämmityksen tehosta ja puhaltimen nopeudesta. Mukana on 7,5 litran tankki dieselpolttoainetta varten.

Sähköä aurinkopaneeleista

Saunassa on myös sähköistys, joka antaa ripauksen nykyajan mukavuutta sähköttömään telttaan, laavuun tai kotaan verrattuna. Käytössä on 12-voltin järjestelmä, jonka käyttövoimana on 2 x 110 watin venekäyttöön soveltuvat aurinkopaneelit. Venepaneelit ovat muovilevyn päälle laminoituja aurinkopaneeleita, jotka ovat kestävämpiä tavalliseen paneeleihin verrattuna ja näin soveltuvat paremmin matkakäyttöön.

Peräkärrysauna ja aurinkopaneelit katolla

Iso 250 Ah akku antaa virtaa illalla ja yöaikana silloin kun aurinkopaneeleista ei saada enää tehoa irti. Valaistuksesta huolehtii LED-valonauhat, joiden ansiosta yötä ei tarvitse viettää pilkkopimeässä. Sähköjärjestelmässä olevasta 12 voltin ulosottorasiasta voi ladata kännykät USB-portin kautta metsäreissun aikana.

Peräkärrysauna ja kännykän latausasema

Matkajääkaapissa eväät kylmänä

Sauna on varustettu matkajääkaapilla, jonka tehokas jäähdytys riittää -20 asteeseen asti. Lämpötila on säädettävissä -20...+20 C välille. Jääkaappi on tilavuudeltaan 25 litraa ja energiankulutus n. 0,25 kwH / 24 h. Siinä voi säilyttää metsäeväitä (ja juomia) kylmässä.

Kantotelineellinen polttopuita mukaan

Vuokrahintaan sisältyy yksi kantotelineellinen polttopuita, jolla saunan voi lämmittää kerran ja kylpeä siinä pitkän kaavan mukaan.

Sauna polttopuu kantoteline

Verkkokaupastamme on saatavilla lisää polttopuita, mikäli yhden päivän koivuklapit eivät riitä käyttötarpeeseesi.

Peräkärrysauna etupuolelta

Jos tarvitset saunaa useamman päivän tai viikon reissuun, niin muistathan varata riittävästi polttopuita tai huolehtia siitä, että polttopuita on saatavilla kohteessasi!

Saunan paino ja mitat

Peräkärrysaunan tieliikenteessä suurin sallittu kokonaismassa on 1300 kg. Normaalikokoisella henkilöautolla saunan hinaukseen riittää B-kortti (esim. Kia Ceed, suurin sallittu kokonaismassa 1820kg, ja perävaunumassa jarruin 1400 kg). Tarkista autosi rekisteriotteesta auton suurin sallittu kokonaismassa ja perävaunumassa jarruin. Jos sinulla on käytössäsi isompi henkilö- tai pakettiauto (esim. VW Transporter, suurin sallittu kokonaismassa 3000 kg), niin tarvitset BE-luokan ajokortin (ns. pikku-E). Lue lisää pikku-E säännöistä artikkelistamme.

Tarkistathan etukäteen ajoneuvosi ja ajokorttisi riittävyyden saunan hinaamiseksi!

Mikäli sinusta tuntuu, että ajokorttisi luokitus ei riitä, tai et muuten tunne oloasi kotoisaksi vetäessä korkeaa ja painavaa perävaunuyhdistelmää, niin voit aina turvautua toimituspalveluumme - mikäli et itse pääse hakemaan saunaa, niin pyrimme toimittamaan sen haluttuun osoitteeseen toivomanasi ajankohtana.

Pieni varoituksen ja muistutuksen sana vielä saunaa hinaaville. Älä vie saunaa parkkitaloon, sillä se ei taatusti mahdu korkeutensa (3,55 m) puolesta tavallisiin pysäköintitaloihin.

Saunan luovutus klo 11:00 alkaen ja palautus klo 12:00 mennessä palautuspäivänä. Lisää artikkelissamme vuokrattavan kohteen luovutus ja palautus.

129,00 €/yö

Toimituspalvelu Joensuuhun (max. 25 km Suhmurasta)

Vuokrattavan kohteen toimitus annettuun osoitteeseen Joensuun alueella (sijainti max. 25 km Suhmurasta) ja haku takaisin vuokra-ajan päätyttyä. Sovi tarkempi toimitusaika saunamajurin kanssa!

1) Ensinnä sinun tulee vuokrata kohde (esim. sauna), jolle haluat toimituspalvelun

2. Kirjoita tilauksen Viesti-kenttään toimitusosoite ja toivomasi toimitusajankohta.
Huom! Toimitus vain hyvien tieyhteyksien varrelle. Kelirikkoaikana ja talvella hankalien kelien aikana toimitus ei valitettavasti ole mahdollista mökkiteille!
Olemme sinuun vielä yhteydessä lähempänä ennen toimitusta ja sovimme tarkemman toimitusajan yhdessä. Annathan yhteystiedoissa myös toimivan puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa! Huomioithan, että vuokraajan tulee myös olla paikalla vuokrattavaa kohdetta luovutettaessa.
79,90 €/kpl

Toimituspalvelu (valitse km-yht. kohteeseen ja takaisin)

Vuokrattavan kohteen toimitus annettuun osoitteeseen ja haku takaisin vuokra-ajan päätyttyä. Ks. ohje kilometrien laskemiseksi. Sovi tarkempi toimitusaika saunamajurin kanssa!

1) Ensinnä sinun tulee
vuokrata kohde (esim. sauna), jolle haluat toimituspalvelun

2) Avaa linkistä Google Maps ja syötä "Hae Google Mapsista" -nimiseen tekstikenttään seuraava teksti:

from Notkolantie 24, Suhmura to <kirjoita tähän vuokrapaikan osoite-johon sauna toimitetaan>

Esim.

from Notkolantie 24, Suhmura to Papintie 1, Kiihtelysvaara

Google Maps antaa välimatkaksi 27.0 km.

3) Kerro vielä reitin pituus kahdella (toimitus ja haku vuokra-ajan päättymisen yhteydessä), jolloin vastaukseksi saat, esim:

2 x 27 km = 54 km km (pyöristys tarvittaessa seuraavaan tasakilometriin).

2. Kirjoita tilauksen Viesti-kenttään toimitusosoite ja toivomasi toimitusajankohta.
Huom! Toimitus vain hyvien tieyhteyksien varrelle. Kelirikkoaikana ja talvella hankalien kelien aikana toimitus ei valitettavasti ole mahdollista mökkiteille!
Olemme sinuun vielä yhteydessä lähempänä ennen toimitusta ja sovimme tarkemman toimitusajan yhdessä. Annathan yhteystiedoissa myös toimivan puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa!
1,60 €/km

Näytetään tuotteet 1 - 3 (yht. 3 tuotetta)

*) Suodattaa valitusta tuoteryhmästä
*) Suodattaa valitusta tuoteryhmästä
*) Suodattaa valitusta tuoteryhmästä

*) Suodattaa valitusta tuoteryhmästä