Peruutus­ehdot, palautukset ja vaihdot

Näitä peruutusehtoja noudatetaan tilattaessa vuokraasauna.fi verkkokaupasta. Tutustu lisäksi vuokrausehtoihimme, sekä yleisiin tilaus- ja toimitusehtoihimme.

Vuokraasauna.fi peruutusehdot

Peruutusehdot on päivitetty viimeksi 25.4.2021.

1. Yleistä

Näitä peruutusehtoja noudatetaan tilattaessa vuokraasauna.fi verkkokaupasta. Tutustu lisäksi vuokrausehtoihimme, sekä yleisiin tilaus- ja toimitusehtoihimme.

2. Peruutusehdot

Maksettujen tilausten peruminen pitää tehdä joko kirjallisesti jättämällä viestin, tai soittamalla saunamajurille. Tilauksia, jotka on jo maksettu, ei voi valitettavasti muuttaa eikä peruuttaa verkkopalvelun kautta, koska verkkokauppa ei tue ko. toiminnallisuutta.

2.1 Peruutusehdot myytäville tuotteille

Kuluttajalla on KKV:n etämyyntiehtojen mukainen oikeus perua kauppa myytävien tuotteiden osalta 14 päivän sisällä ostohetkestä.

Palautuksesta ei aiheudu kuluttajalle kustannuksia.

2.2 Peruutusehdot vuokrattaville tuotteille

2.2.1 Peruminen yli 30 vuorokautta ennen vuokra-ajankohdan alkua

Tilauksen voi perua veloituksetta yli 30 vuorokautta ennen vuokra-ajankohdan alkua.

2.2.2 Peruminen 3-30 vuorokautta ennen vuokra-ajankohdan alkua

Peruttaessa tilaus 3-30 vuorokautta ennen vuokra-ajankohdan alkua, vuokranantajalla on oikeus veloittaa korvauksena 20% vuokrahinnasta veroineen (sisältäen tilaukseen liittyvät lisäpalvelut).

2.2.3 Peruminen alle 3 vuorokautta ennen vuokra-ajankohdan alkua

Peruttaessa tilaus alle 3 vuorokautta ennen vuokra-ajankohdan alkua, vuokranantajalla on oikeus veloittaa korvauksena 20% vuokrahinnasta veroineen (sisältäen tilaukseen liittyvät lisäpalvelut), mutta kuitenkin vähintään 1 vuorokauden vuokraa vastaavan suuruinen summa.

2.2.4 Vuokrattavan tuotteen noutamatta jättäminen

Jos vuokrattavaa tuotetta ei ole asianmukaisesti peruttu ja se jätetään noutamatta, tai vuokrattavan tuotteen toimitus ei onnistu asiakkaalle asiakkaasta johtuvasta syystä (esim. jos asiakasta ei yrityksistä huolimatta tavoiteta), vuokranantajalla on oikeus veloittaa korvauksena koko vuokran hinta.

Vuokrattavan tuotteen noutamatta jättäminen ei ole peruutus.

2.2.5 Vuokrattavan tuotteen noutaminen sovitun noutoajan jälkeen

Vuokrattavan tuotteen noutaminen sovitun noutoajan jälkeen ei oikeuta vuokrahinnan palauttamiseen.

2.2.6 Vuokrattavan tuotteen palauttaminen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä

Vuokrattavan tuotteen palauttaminen ennen sovitun vuokra-ajan päättymistä ei oikeuta vuokrahinnan palauttamiseen.

2.2.7 Vakava sairastuminen, onnettomuus tai läheisen kuolema

Vuokraajalla on oikeus peruuttaa varaus kustannuksitta peruttaessa tilaus vähintään 3 vuorokautta ennen vuokra-ajankohdan alkua ja saada vuokra-ajan hinta takaisin täysimääräisesti vakavan sairastumisen, onnettomuuden, läheisen kuoleman tai muun odottamattoman ja vakavan tapahtuman johdosta.

3. Maksunpalautukset

Ota yhteyttä saunamajuriin sopiaksesi rahojen palautuksesta.

Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona).

4. Palautukset ja vaihdot

Palautukset ja vaihdot tehdään soveltaen edellä mainittuja peruutusehtoja asiakkaan hyväksi.

5. Väärinkäyttötapaukset

Vuokranantajalla on oikeus perua vuokrattavan tuotteen varaus ilmeisen väärinkäyttötapauksen vuoksi. Esim. jos asiakas pitää varattuna vuokrattavaa tuotetta epänormaalin pitkän ajanjakson, mutta ilmenee, että hänellä ei ole oikeasti aikomustakaan vuokrata tuotetta itselleen, samalla estäen muita vuokraamasta samaa tuotetta. Tällöin varaus voidaan perua yksipuolisesti vuokranantajan toimesta.

6. Muutokset peruutusehtoihin

Teemme muutoksia peruutusehtoihin aikaajoin. Päivittäessämme peruutusehtoja, päivitämme myös "viimeksi päivitetty" päivämäärän, joka löytyy tämän artikkelin alusta.

Päivitykset peruutusehtoihin tulevat voimaan välittömästi "viimeksi päivitetty" päivämäärästä lähtien ja korvaavat aiemmin tehdyt peruutusehdot kokonaisuudessaan.