Vuokrattava peräkärry­sauna retkille ja rentout­taviin hetkiin

Vuokraa peräkärrysauna ja koe lumoava saunaelämys luonnon helmassa. Vuokraasauna.fi; nautinnollinen vapaus saunoa ja yöpyä retkeillessäsi. Myös toimituspalvelu.

Rentouttava saunaelämys luonnon keskellä

Sauna. Tunnelmallinen hämärä, löylyn sihahdus kiukaalla. Voiko olla ihanampaa tunnetta, kuin aistia pehmeä lämpö ihollaan, koko kehon rentoutuessa kuin huomaamatta. Samalla myös mieli rauhoittuu, voi nauttia juuri tästä hetkestä, olla läsnä. Hengittää miellyttävää puun tuoksua, joka vie ajatukset kotoisiin tunnelmiin. Ehkäpä seassa on häivähdys tervaakin, ehkä tuoreen koivuisen vastan raikas tuoksahdus. Lehtien rapsahtelu selässä, syvä nautinnon huokaus uuden löylyn levitessä lempeästi saunaan. Suomalaisen sielunmaisema on juuri tässä. Kun on vain niin hyvä olla, eikä sanoja tarvita. Käsi kurottaa löylykauhalle, ja jälleen lämmin höyry täyttää saunan.

Sauna lempeät löylyt

Kun kuumuus valtaa liikaa alaa, voi istahtaa terassille vilvoittelemaan kiireettömästi, antaa silmiensä levätä kauniissa maisemassa. Usva kohoaa suolle, järvenselkä avautuu suojaisasta lahdelmasta. Lintujen sirkutus ei ole vielä vaiennut, jossain kaukana kuikka huutaa tai kaulushaikara puhaltaa matalasti. Mieli lepää, viileä juoma virvoittaa. Ja kun siltä tuntuu jälleen, lämmin, ihana sauna on aivan selän takana. Kunpa aika voisi pysähtyä juuri tähän.

Sauna ja järvenranta

Aika jatkaa kulkuaan, mutta kokemuksen voi toistaa. Saunan lauteilla saa rentoutua ja paeta arjesta yhä uudestaan, mutta paikan ei tarvitse olla enää sama. Saunaelämykseen on tullut uusi vapaus, josta sinunkin on nyt mahdollista nauttia vuokrattavan peräkärrysaunamme myötä.

Missä sinä olet aina haaveillut saunovasi? Toteuta unelmasi!

Tutustu vuokrattavaan saunaan →

Arjen ylellisyyttä ja piristystä juhlahetkiin

Vuokrattava peräkärrysauna tuo saunomisen ilon juuri sinne, missä sinäkin olet. Kuinka hyvältä tuntuukaan, kun marjametsässä tai hillasoilla kyykkimisen jälkeen ei tarvitse lähteä kotiin hikisenä ja kutisevana, vaan voi lepuuttaa selkää saunan lämmössä ja antaa lihasten rentoutua. Kylmänä ja kosteana päivänä, passissa istumisen jälkeen viluiset metsästäjät pääsevät lämmittelemään saunaan, joka kulkee mukana melkeinpä minne tahansa.

Sauna ja metsästäjä

Retkeilijät ja kotiseutumatkailijat saavat nauttia henkeäsalpaavan kauniista maisemista vaellusreiteillä ja nauttia päivän päätteeksi raikkaan hapekkaista löylyistä ennen nukkumaan käymistään. Oman teltan tai laavun sijaan reissaajan on mahdollista yöpyä myös peräkärrysaunassa, katsella saunan terassilta kauniita maisemia ja vain nauttia olostaan. Saunassa on kätevä myös ladata puhelimet ja muut sähkölaitteet, samalla kun eväät säilyvät viileässä.

Sauna järvimaisema

Kaikki tämä ei kuitenkaan ole vain eränkävijöitä varten. Siirrettävän saunan voi mainiosti kuljettaa myös kotipihaan illanistujaisten kohokohdaksi, vaikkapa paljulle kaveriksi. Saunomaan sopii yhtä aikaa neljä saunojaa. Näppärä pikkusauna kulkee mukana viikonloppureissulla rantamaisemiin niin järvimaastoon kuin meren äärellekin. Et tarvitse omaa mökkiä viettääksesi ystävien kesken rentoa saunailtaa valitsemissasi maisemissa – vaikka joka kerta eri paikassa! Grillaa terassilla ja nauti luonnon läheisyydestä.

Vuokraa sauna järven rannalle

Kun kesäiltaisin on vielä viileää, mainio pikku saunamökki osoittaa hyödyllisyytensä! Kiukaan jo jäähdyttyä lämmitin pitää tilan viihtyisän lämpimänä levätä ja nukkua.

Eikä esteeksi muodostu myöskään ajokortin puute tai epävarmuus perävaunun kuljettamisesta; voit aina tilata kuljetuspalvelumme, ja sauna odottaa valmiina siellä, minne sen haluatkin sijoittaa!

Tutustu kuljetuspalveluun →

Millainen peräkärrysauna on?

Monikäyttöinen, auton perässä hinattava peräkärrysaunamme on valmistettu Lieksassa. Metsänpoika-saunamallin takana on taitava ja mukava rakentaja Saunamies, joka valmistaa saunoja tilaustöinä asiakkaan toiveiden mukaan lisävarustettuna. Katso tuotekuvauksestamme, millaiset lisävarusteet kulkevat meidän Metsänpoika-saunamme mukana!

Saunan lauteet

Peräkärrysauna on suunniteltu niin, että pidempäänkin saunoessa tilaan tulee aina raitista korvausilmaa. Hapekkaat, ilmavat löylyt tekevät saunomisesta miellyttävän kokemuksen. Myös saunan kiukaan ollessa kylmänä tila pysyy lämpimänä, sillä se on varustettu tehokkaalla diesel-lämmittimellä, joka pitää sisätilat huoneenlämpöisenä myös kylmällä säällä. Sauna on siis myös mukava mökki yöpyä tai levähtää silloinkin, kun se ei ole saunakäytössä.

Sauna, diesel-lämmitin ja webasto

Kätevästä saunastamme löytyy latauspiste puhelimille ja jääkaappi eväille, jotka halutaan säilyttää viileässä. Saunan lauteet muuntuvat vaivattomasti kahdeksi petipaikaksi yöpyjille. Aurinkosähköjärjestelmä akkuineen antaa virtaa myös auringon jo laskettua tai mentyä pilveen.

Saunailta

Tutustu vuokrattavaan saunaamme ja kokeile itse, miten mukavat löylyt se antaa! Nautittuasi saunaelämyksestä ja Metsänpoika-saunan tuomasta vapaudesta haluat varmasti kokea sen toistekin.

Varaa sauna käyttöösi heti →